Πολιτική Ποιότητας

separator

Δημιουργούμε ποιοτικά και παραδοσιακά προϊόντα ΑΜΑΛΙΑ πάνω από 60 χρόνια. Κάθε μέρα χρησιμοποιούμε όλη μας την γνώση, την αγάπη και το μεράκι, για να παράγουμε προϊόντα ΑΜΑΛΙΑ που έχουν λατρευτεί από μικρούς και μεγάλους.

ribbon
ribbon

Πολιτικη Ποιοτητας.....

 Στο καφεκοπτείο ΑΜΑΛΙΑ ΛΤΔ πιστεύουμε ότι πρέπει να διατηρούμε συστήματα διασφάλισης ποιότητας για να κρατήσουμε τις γεύσεις υγιεινές και αναλλοίωτες. Για αυτό το λόγο επενδύουμε στη ποιότητα και στην υγιεινή των προϊόντων που παράγουμε στην Κύπρο.  

Πιστοποιηση ΗΑCCP  TUV Austria EN ISO 22000

Διατηρούμε και ενεργούμε βάση της πιστοποίησης HACCP TUV Austria ISO 22000. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα ΑΜΑΛΙΑ ελέγχονται σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από το ειδικά εξειδικευμένο προσωπικό μας, εξασφαλίζοντας την υγιεινή και την ασφάλεια του καταναλωτή.

Πιστοποιηση Βιολογικων προϊοντων

Επιπρόσθετα, παράγουμε στη Κύπρο και προσφέρουμε εγκεκριμένα και πιστοποιημένα υψηλής αξίας βιολογικά προϊόντα. Χρησιμοποιώντας της εμπειρία μας, τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις σωστές υποδομές, επενδύουμε στη παραγωγή και στη διανομή βιολογικών προϊόντων.

Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν που παράγεται και διανέμεται από εμάς είναι το Χαρουπόμελο. Ένα αρκετά θρεπτικό προϊόν, πλούσιο σε βιταμίνες και σε γεύση.

Συνθηκες εργασιας

Παράλληλα των πιστοποιήσεων, εξασφαλίζουμε άριστες συνθήκες υγιεινής και ασφαλείας για το προσωπικό μας σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι το προσωπικό μας δεν θα διατρέξει κανέναν κίνδυνο και ότι τα προϊόντα ΑΜΑΛΙΑ θα συνεχίσουν να είναι ασφαλή σε όλα στάδια της παραγωγής.

Γευση της Κυπρου – Βραβειο κορυφαιου κυπριακου προϊοντοσ 2017

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το μεράκι και την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε, μπορούν να συνοψιστούν στο βραβείο καλύτερου καφέ για το 2017. Ο παραδοσιακός καφές ΑΜΑΛΙΑ με το μοναδικό χαρμάνι και το πλούσιο άρωμα του, διακρίθηκε στη Κύπρο για τη γεύση του και την ποιότητα του, λαμβάνοντας το βραβείο «Taste of Cyprus Award 2017».