Συνταγές

separator

Παρασκευάστε παραδοσιακές κυπριακές και πρωτοποριακές γευστικές συνταγές, με αγνά υλικά και προϊόντα ΑΜΑΛΙΑ! Σας προτείνουμε δοκιμασμένες συνταγές για να ενθουσιάσετε την οικογένεια σας και τους φίλους σας.

ribbon
ribbon

Άλλες Χρησιμότητες των Σκουώς

image

 Φρουτοαναψυκτικά

Με την πρόσμιξη σόδας, ή γκαζόζας, ή άσπρου αναψυκτικού με μία από οποιαδήποτε γεύση σκουός ΑΜΑΛΙΑ, μπορούμε να δημιουργήσουμε φρουτοαναψυκτικό.

Μιλκσεϊκ

Στα μίλκσεικ, μπορούμε να προσθέσουμε μια οποιαδήποτε γεύση και να δώσουμε χρώμα, γεύση και γλυκύτητα. Δεν ισχύει για το σκουός πορτοκαλάδας και λεμονάδας.

Γρανίτες - Παγωτό φρούτου με γάλα

Με απλή πρόσμιξη νερού, ή γάλακτος με οποιαδήποτε γεύση σκουός ΑΜΑΛΙΑ και τοποθέτηση του σε φορμάκια παγωτού, ή παγοθήκες, μαζί με μια οδοντογλυφίδα και αφού πήξουν στην κατάψυξη, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να κατασκευάσουν τα δικά τους παγωτά και γρανίτες. Στο παγωτό φρούτου δεν αναμιγνύεται η πορτοκαλάδα και η λεμονάδα.

Διακοσμητικό σιρόπι παγωτού

Στο παγωτό μας, μπορούμε να περιχύσουμε σκουός ΑΜΑΛΙΑ, για μια ξεχωριστή εμφάνιση και γεύση.

Στις φρουτοσαλάτες

Σε ένα μπολ με φρουτοσαλάτα βάζουμε 2 - 3 κουταλιές της σούπας σιρόπι ΑΜΑΛΙΑ της αρεσκείας σας και ανακατεύουμε. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε μια ξεχωριστεί μυρωδιά, γεύση και γλυκάδα στις φρουτοσαλάτες μας.